No sóc bona cuinera i, de fet, tampoc m'agrada massa cuinar. Però gràcies a la meva mare que sí que ho és i al tió, que un bon dia em va cagar una panificadora, he aconseguit tenir algunes receptes que em surten prou bé. Aquí les teniu. Espero que us agradin.

dissabte, 29 de maig del 2010

Llevats













A casa tinc sempre aquests llevats:

Llevat fresc LEVITAL (llevat de París). El podeu trobar als supermercats a la secció de refrigerats (jo el compro al Bonpreu). Es presenta en paquets de dues pastilles de 25g. El faig servir per a fer pans de llet o brioixos. Per a pa de blat o d'espelta trobo que es nota massa el gust del llevat.

Llevat VAHINÉ. El compro també al supermercat. Es presenta en paquets de 4 sobres.

Extracte de llevat mare EKOLASI. El compro a botigues BIO i el podeu comprar en sobres grans de 15g.

Llevat SAF-INSTANT. També el compro a botigues BIO i va en paquets de 5 sobres.

Habitualment faig servir la versió BIO dels llevats i els utilitzo sempre tots dos junts tot i que el Vahiné va també molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada